Hurtig Risret (Meget hurtig)
Fryseegnet : vides ikke Indsendt af : MrMuser Indsendt : Red : |
|
|
Vandet bringes i kog, med hønsetern, resten fyldes i og røres lidt, og koger 12 minutter. Røres og står 12 minutter. Klar til servering. Serveres evt med Tomat ketchup eller Tomatsovs.
Tips: Tomatsovs laves evt ved at man jævner 1 liter tomatjuice. Eller mindre. Variationer er utallige. -Prøv evt med Kødboller, i stedet for pølser. -Andre bouillontern, okse, gris eller grønsag. -Andre grønsagsblandinger. -Fik vi tit i "gamle" dage. God appetit.!! En hurtig, nøjes ret, i stedet for pølser og spaghetti. |
|
Opskriften er vist 6733 gange,
og udskrevet 82 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer MrNuser - 2013-02-03 03:46:01 Har også prøvet med, et par hvidløg i. Eller Chili for dem der er til det...!! MrNuser - 2011-10-04 23:12:39 Indsender - Vi har prøvet , med blandede boller, men melboller er ikke, så gode hvis de koges 12 minutter, derfor er det, bedst med kødboller.. MrNuser - 2011-10-04 23:05:32 Indsender - Kan også, fyldes ketchup i retten, eller andre krydderier, kun fantasien sætter grænser.!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne