Hurtig Risret (Meget hurtig)

Hurtig Risret (Meget hurtig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Personer

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : vides ikke

Indsendt af : MrMuser

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
12 dl.vand
6 dl.ris
6 dl.majs
250-500 g.pølser (skåret i skiver)
2 bouillontern, høns
 
Opskrift:
Vandet bringes i kog, med hønsetern, resten fyldes i og røres lidt, og koger 12 minutter. Røres og står 12 minutter. Klar til servering. Serveres evt med Tomat ketchup eller Tomatsovs.

Tips:

Tomatsovs laves evt ved at man jævner 1 liter tomatjuice. Eller mindre. Variationer er utallige. -Prøv evt med Kødboller, i stedet for pølser. -Andre bouillontern, okse, gris eller grønsag. -Andre grønsagsblandinger. -Fik vi tit i "gamle" dage. God appetit.!! En hurtig, nøjes ret, i stedet for pølser og spaghetti.





karakterer:
Opskriften er vist 6733 gange,
og udskrevet 82 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-02-03 03:46:01
Har også prøvet med, et par hvidløg i. Eller Chili for dem der er til det...!!

  -   2011-10-04 23:12:39
Indsender - Vi har prøvet , med blandede boller, men melboller er ikke, så gode hvis de koges 12 minutter, derfor er det, bedst med kødboller..

  -   2011-10-04 23:05:32
Indsender - Kan også, fyldes ketchup i retten, eller andre krydderier, kun fantasien sætter grænser.!!