Svensk pølseret 09
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : Nej Indsendt af : ALMIK Indsendt : Red : |
|
|
Skær kartoflen i tern og koge i vand med lidt salt i 5 minutter. I mellem tiden skal løg skæres i tern og steges i en gryde (må ikke brunes) derefter tilføjes de drænet kartofler og på lav blus småkoges. Pølser skæres i den strørrelse man helst vil have og puttes i gryden sammen med persille, paprika, tomatpuré, salt og peber blandes i gryden med piskefløde som følge.
Låg på gryden, små koges i 15 minutter. Skal røres i et par gange. Smages til med mere salt og peber. Pyntes med purløg. |
|
Opskriften er vist 6225 gange,
og udskrevet 90 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne