Coq au vin 02
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 24968 gange,
og udskrevet 476 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-10-03 08:50:33 Du kan sagtens bruge bouillon, men alkoholen forsvinder hvis det kommer i kog Charlotte - 2016-12-13 20:21:47 Når nu man ikke indtager alkohol, kan man så bruge en mindre mængde balsamico samt bouillon i stedet? schwabach44 - 2011-11-01 18:12:49 For meget rødvin. Brug hvidvin eller 1 glas rød + hønsebouillon. Ellers er den god - men oprindelsen er Frankrig, især bourgogne-distriktet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne