Naan brød 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er Indsendt af : Andreaasbundgaard Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i 3/4 dl lillefingervarmt vand, og rør sukkeret i.
Lad det stå i 5 minutter. Si melet og salt ned i en stor skål og lav en fordybning i midten. Bland gærblandingen med yoghurt, æg og hæld det ned i midten. Tilsæt 3/4 dl varmt vand og rør det hele sammen til en luftig dej. Tilsæt så det smeltet smør og dejen æltes i 15-20 MIN, dækkes til med et fugtigt klæde og sættes til hævning i 1 time. Del dejen i 8 stykker som trilles til kugler og rulles ud. IKKE FOR TYNDT!! Læg brødene på en bageplade i 15 min og lad dem hæve. Lige før brødene bages, pensles de med 20 g (ca) smeltet smør og drysses med sesam/birkes. Bag brødene i en ovn på 230 grader i 10-12 min (til de er gyldne) |
|
Opskriften er vist 5895 gange,
og udskrevet 89 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne