Gløgg ekstrakt

Gløgg ekstrakt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Varme DrikkeRet : Varme Drikke - Gløgg

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Gløgg ekstrakt, billede 4 Gløgg ekstrakt, billede 1 Gløgg ekstrakt, billede 2 Gløgg ekstrakt, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
270 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Appelsiner 1 appelsin vejer ca. 250 gram med skræl.
0.5 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
5 cm. Kanelstang kanelstang ca. 5 cm.
8 Stjerneanis, hele
1 spsk. Nelliker, hele
8 Kardemomme, kerner
   
Opskrift:
Appelsiner og citroner skæres i skiver og småkoger sammen med de resterende dele i 5 minutter.

Siruppen afkøles - gerne et døgn med hele krydderier etc. - og sigtes herefter.

Opskriften giver ca. 3 dl færdig sirup.





karakterer:
Opskriften er vist 2012 gange,
og udskrevet 17 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5510 (1312 kcal)
KJ pr. Portion 5510 (1312 kcal)
Vægt ialt 1120 gram
Vægt pr. Portion 1120 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 492 KJ (117 kcal)
Protein 0.4 gram
Fedt 0.3 gram
Kulhydrat 28.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu