Farsret med blomkål 02
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Del blomkål i små buketter, og kog dem knap møre ca 5 min. Hæld dem til afdrypning.
Hæld vandet over raspen og lad det trække ca 10 min. Rør det derefter med det hakkede kød, rasp, løg, æg, salt og peber. Læg 1/3 af farsen i et smurt ovnfast fad, derefter et lag blomkål, fars, blomkål og slut af med fars. Glat farsen og dæk evt med bacon. Sæt fadet på ovnristen midt i ovnen ca 1 time ved 200 grader. Serveres evt med flute |
|
Opskriften er vist 6841 gange,
og udskrevet 89 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne