Basilikumsovs
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Bettina Indsendt : Red : |
|
|
Bouillon koges hurtigt op i en gryde. Skru ned på svag varme, rør creme fraiche i så det bliver varmt op (OBS! det må IKKE koge, da sovsen så skiller). Til sidst tilsættes frisk basilikum som er hakket fint.
Serveres straks. |
|
Opskriften er vist 6913 gange,
og udskrevet 97 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer indsender af opskrift - 2011-10-03 11:13:45 OBS! Creme fraichen skal være 38 % da sovsen ellers bliver for tynd. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne