Mormors Sennepspickles
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Fryseegnet : er IKKE fryseegnet Indsendt af : AndersHP Indsendt : Red : |
|
|
Rens og skyld alle grøntsagerne grundigt. Del det hele i mindre lige store stykker.
Lige med undtagelse af peberoden som rives. Kog saltlagen og køl den af. Hæld den over grøntsagerne og lad dem stå natten over. Bring eddiken i kog og kog gulerødder, bønner og blomkål i 2-3 min. Tag dem op og rør sukker i eddiken. Bland krydderierne med mel og rør dem til en jævning med lidt koldt eddike. Rør jævningen i den kogende eddike og kog 5-6 min under omrøring. Læg alle grøntsagerne i eddiken og giv det et kort opkog. Tag gryden af varmen og rør den ene spsk atamon i. Fyld det hele i skoldede glas der er skyllet med det sidste atamon og luk dem straks. Tips: Husk at hvis alt holdes rent og sterilt så kan det holde sig i op til et år. Hak en lille portion i meget små stykker og bland det med lidt hjemmerørt mayonnaise, så har i verdens bedste remoulade. |
|
Opskriften er vist 17925 gange,
og udskrevet 529 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Jytte i Skanderborg - 2012-03-28 12:10:56 Det er en super god opskrift god koge bog. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne