Sigøjner kartofler 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Pil løgene og skær dem i ringe.
Skær bacon eller stegeflæsk ½ cm tykke skiver. Smør et ovnfast fad med margarine og fordel kartoffelskiverne i fadet. Kom løgringene ovenpå. Drys salt og peber mellem lagene. Dæk til sidst med bacon eller stegeflæsk. Vend evt. bacon eller stegeflæsk når retten er halvfærdig, så bliver det sprødt på begge sider. Tips: Pas på med salt, hvis der anvendes bacon, da bacon godt kan være lidt saltet. |
|
Opskriften er vist 4853 gange,
og udskrevet 101 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer René Skriver - 2012-08-15 17:52:51 Overraskende godt iht. den lidt kedelige opskrift. Tænk evt. på den som en basis-opskrift, hvor man selv kan supplere med flere gode sager. Der kunne fx tilsættes en frisk peber eller frisk chili og måske noget timian eller basilikum. Selv fik min ret godt 75 minutter ved 200 grader alm ovn, men portionen var også kun ca. 3/4 af opskriften. Uanset, god mad til os på lavt mad-budget (SU). |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne