Børnenes favoritkage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Den er fryseegnet Indsendt af : Sabine Indsendt : Red : |
|
|
Smuldre farin, Mel og fedtstof så det ligner raps. Tag 2 dl fra, og gem det væk indtil videre.
Tilsæt så bagepulver, vaniljesukker, mælk og æg. Rør det til en ensartet dej. Smør en formen som du vil bruge, og hæld dejen i. Drys de to dl "Rasp" over dejen og derefter drysser du de hakket nødder på, og så chokoladen. Bag kagen i ca. 35min. ved 175 grader. Tips: Man kan også bruge hasselnødder i stedet for valnødder :) Held og lykke. |
|
Opskriften er vist 17789 gange,
og udskrevet 287 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Henriette - 2020-09-29 15:54:56 Jeg brugte en form i 22 diameter. Fungerer fint. Omvendt synker smulder, chokolade og nødder ned i kagedejen under bagning men så ved man dog at midten gennem på en overraskelse også kan børnene pynte toppen 😂 anonym - 2016-02-22 08:40:44 Jeg brugte hasselnødder. Bemærk det er en lille portion! anonym - 2014-08-11 19:12:37 Hvor stor skal formen være. becca - 2012-07-11 16:21:48 Elsker den her opskrift saa meget, den er bare super go' held og lykke til jer andre <3 <3 ;-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne