Bløddej til Pølsehorn
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Niels Peder Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gæren i det håndlune vand.
Smulder margarinen i melet til det ligner revent ost. Tilsæt gærvandet heri, samt sukker, æg og salt. ælt dejen godt, og lad den hæve overdækket i 30 minutter. Dejen æltes herefter let igennem og deles i 4 lige store stykker, der hver rulles ud til en cirkel og deles i 8 trekanter (der skal være 32 trekanter ialt). Læg en pølse på hver trekant som rulles sammen fra den brede ende og lægges med snippen nedad på bageplade. Hornene efterhæver 30 minutter, pensles med æg og bages 15-20 min i forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 21418 gange,
og udskrevet 448 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne