Spaghetti Carbonara 04
Fryseegnet : Nej Indsendt af : ALMIK Indsendt : Red : |
|
|
Mens vandet koger med salt skal spaghetti i. Koges i 10-12 min.
Men det koger skal man på en pande stege løg og hvidløg men de må ikke brunes. Hertil skal der bacon i samt piskefløde og peber. Efter et par minutter på lav blus skal æg i evt. Lidt mere piskefløde og herefter skal spaghetti drænes i dørslag. Hæld lidt olivenolie på så det ikke klistre sammen. Spaghetti hældes på panden på lav blus samt frisk basilikum. Når æg klistre sig til spaghetti er retten ved at være klar. Smages til med salt. Tips: Tip: Der må godt kom lidt persille og tør basilikum i inden spaghetti blandes med æg. Der kommer en del væske frem når man hælder retten på tallerken. Gerne brug køkkenrulle til lige at tørre det inden servering. |
|
Opskriften er vist 5904 gange,
og udskrevet 106 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne