Jomfruhummerhaler med syltet agurk og æble
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Indsendt : Red : |
|
|
4 af jomfruhalerne fryses dagen inden og tøes op på dagen. Herefter hakkes kødet i små fine stykker, smages til med saft og skal af en skyllet lime, hakket dild, hakket hvidløg, salt og peber. Stilles ved max 2 grader til brug.
Syltelage koges af eddike og sukker og nedkøles helt. Agurk og æble skæres i små fine tern og overhældes med den kolde lage. Kan med fordel trække et døgn. Rugbrød tørres i ovnen ved 100 gr. i 2 timer, og brækkes i små stykker Kørvel plukkes til pynt. De sidste 8 hummere steges 1 min på hver side i hed olie og hviler 1 min. Anretning: I bunden af en kold dyb tallerken lægges hummertartaren. Herpå lægges de syltede æbler og agurk. Ovenpå lægges de 2 hummerhaler og der drysses med rugbrød og kørvel. |
|
Opskriften er vist 5548 gange,
og udskrevet 97 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne