Æblekage shots
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Diverse spiritus Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Piskefløden piskes til skum og kommes i en sprøjtepose.
Æblemost og galliano blandes i en lille kande eller shaker. fordeles i 6 shotglas (4. cl). Fordel flødeskum på toppen og evt. en lille bitte klat ribsgele. Klar til servering. Tips: En sifon, (flødeskumssprøjte) til gaspatron kan bruges, men håndpisket flødeskum er nu det bedste, og ikke pisket alt for stiv. Friskpresset æblemost frem for juice på koncentrat. |
Æblekage shots opskrift - til dig som elsker æblekageFyr op for hyggen med en omgang æblekage shots med Galliano. Hvis du er én af dem, som ikke kan få nok af æblekage, så er dette Galliano æblekage shot det perfekte match. Shottet smager bedst med friskpresset æblemost frem for juice på koncentrat. Du kan enten købe en æblemost af høj kvalitet eller lave din egen æblemost af sæsonens æbler.Galliano shot med æblekage-smagDenne opskrift på æblekage shot indeholder få ingredienser, og er meget nem at brygge sammen. Bland æblemost og Galliano sammen i en mindre kande eller shaker og fordel væsken i shotglas. Top shottet med friskpisket flødeskum. Du kan også anvende flødeskum på dåse, men smagen vil også blive derefter. Hvis du går efter smagen af gammeldags æblekage, er piskefløde svaret.Et lille tip er at opbevare både most og Galliano på køl, da shottet smager bedst, når det er koldt. FAQHvordan laver man æblekage shots?Start med at piske fløden og kom den i en sprøjtepose. Bland derefter æblemost og Galliano sammen i en shaker eller kande og hæld væsken i shotglas. Top shottet med flødeskum og evt. en lille klat ribsgele. |
Opskriften er vist 3339 gange,
og udskrevet 30 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne