Dressing til kartoffelsalat

Dressing til kartoffelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers 6 Pers
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Creme Fraiche

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :
Dressing til kartoffelsalat, billede 4 Dressing til kartoffelsalat, billede 1 Dressing til kartoffelsalat, billede 2 Dressing til kartoffelsalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
Opskrift:
Riv løget fint. Kom mayonnaise, sennep, løg, cremefraiche, salt og peber i en stor skål. evt. purløg, efter smag.

Bland det hele godt sammen.

Tilsæt herefter kogte kolde kartofler skåret i skiver eller tern i. Bland det hele og lad det trække en times tid.

pynt med purløg.

Tips:

Hertil passer ca. 1500 g. kogte kolde kartofler.





Beskrivelse:

Dressing til kartoffelsalat - Så nemt er det

Er du på udkig efter en god dressing til kold kartoffelsalat? Så prøv denne dressing til kartoffelsalat med creme fraiche. Dine gæster vil helt sikkert synes om denne lækre salat, der fungerer som et køligt supplement til grillmaden. Dressingen har stor betydning for hele smagsoplevelsen, når det kommer til kold kartoffelsalat. Derfor anbefaler jeg altid, at du laver din egen dressing i stedet for at købe en færdiglavet fra supermarkedet. Det tager ingen tid at lave din egen dressing til kartoffelsalat med sennep.

Opskrift på dressing til kold kartoffelsalat

Hjemmelavet dressing til kold kartoffelsalat smager nu engang bedst. I denne opskrift er der, udover cremefraiche, anvendt mayonnaise, løg, dijonsennep, salt, peber og purløg. Du kan til hver en tid sætte dit eget præg og eksempelvis tilføje hakket persille. Når du laver din creme fraiche dressing til kartoffelsalat, er det vigtigt, at salaten får lov til at stå og trække en times tid inden servering.

karakterer:
Opskriften er vist 3113 gange,
og udskrevet 51 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9352 (2226 kcal)
KJ pr. Pers 1558 (371 kcal)
Vægt ialt 710 gram
Vægt pr. Pers 118 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1317 KJ (313 kcal)
Protein 2.0 gram
Fedt 32.8 gram
Kulhydrat 4.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu