Kronekage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : pjuske Indsendt : Red : |
|
|
smørret smeltes, blandes med sukker, mel, og bagepulver og æg
halvdelen kommes i en godt smurt springform æblerne skæres i tynde både lægges på dejen og drysset med kanel, evt. blandet med lidt sukker, resten af dejen kommes på og pyntes med halve el. hele mandler. bages i 45 minutter ved 170 grader. Tips: bliv ikke forskrækket, selve kagen bliver meget blød, det skal den. Man kan evt. komme en klat flødeskum/ el. cremefraiche på. |
|
Opskriften er vist 2853 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne