Tartelet-skaller med høns i asparges
Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling Fryseegnet : fryseegnet UDEN skaller Indsendt af : lenepp Indsendt : Red : |
|
|
Rør mel og smør sammen i en gryde, og smelt det derefter ved svag varme. Tilsæt mælken lidt efter lidt, mens du rører rundt.
Lad det koge lidt ind, og tilsæt så hønsekødet samt aspargessnitterne inklusiv lage. Varm det godt igennem, og server i de lune tarteletter. Tips: Jeg serverer også gerne saucen uden tilsat kød som tilbehør til ovnstegte kyllingelår. For at være sikker på, at der ingen salmonella er i kødet, koger jeg ALTID mit fjerkræ mindst ½ time, før det sættes i ovnen. Det giver en god suppe, der kan erstatte mælken helt eller delvist. |
|
Opskriften er vist 12655 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne