Paprikagryde med kartoffelmos
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
Paprikagryde med kartoffelmosDe fleste vælger at servere ris til den klassiske danske ret paprikagryde, men prøv i stedet at erstatte risen med en god gammeldags kartoffelmos. Det kræver lidt ekstra arbejde at lave kartoffelmos, men resultatet er det hele værd, og falder med garanti i alles smag rundt om middagsbordet.Kartoflen - en god gammeldags spiseKartoflens historie stammer helt tilbage fra Sydamerika, hvor den har været dyrket i mere end 3000 år. Vi kan derimod takke de franske huguenotter, for at bringe kartoflen til det danske land tilbage i 1700-tallet. Kartofler anvendes i mange hverdagsretter, og det er ikke uden grund. Kartoflen er mættende, indeholder mange kostfibre, og er samtidig kalorielet sammenlignet med ris og pasta. Indholdet af vitaminer og mineraler er højt, hvilket gør kartoflen til en sikker vinder rundt om middagsbordet. Kartoflen kan anvendes i et utal af opskrifter og tilberedes på mange måder heriblandt i ovnen, som mos, stegte på panden, kogte og revet. Så snart rodfrugten er tilberedt, kan den spises både varm og kold. |
Opskriften er vist 5321 gange,
og udskrevet 101 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne