Rice Crispies lagkage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Dorte Indsendt : Red : |
|
|
Bund:
æg og sukker piskes meget luftigt. Bland mel, bagepulver og vanille i. Smør dejen jævnt ud på bagepapir i bradepanden. Bages i 4 - 5 min ved 250 grader. Fyld: Pisk fløden til den er blød, mos bananerne og bland dem i flødeskummet. Kom det på den let afkølede bund. Top: Chokoladen smeltes ved svag varme og tilsættes smør og sirup, chokoladeblandingen tilsættes Rice Crispies. Derefter "smøres" blandingen ud på flødeskummet og kagen køles af i køleskabet. Tips: Der kan tilsættes anden slags frugt efter smagsønske. |
|
Opskriften er vist 10033 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne