Rice Crispies lagkage

Rice Crispies lagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Dorte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bund:
3 æg
125 g.sukker
120 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
 tilsæt evt. lidt vanille
 
 Fyld:
5 dl.piskefløde
3 bananer
 
 Top:
3 spsk.smør
4 spsk.sirup
200 g.mørk chokolade
190 g.Rice Crispies
 
Opskrift:
Bund:
æg og sukker piskes meget luftigt. Bland mel, bagepulver og vanille i. Smør dejen jævnt ud på bagepapir i bradepanden.
Bages i 4 - 5 min ved 250 grader.
Fyld:
Pisk fløden til den er blød, mos bananerne og bland dem i flødeskummet. Kom det på den let afkølede bund.
Top:
Chokoladen smeltes ved svag varme og tilsættes smør og sirup, chokoladeblandingen tilsættes Rice Crispies. Derefter "smøres" blandingen ud på flødeskummet og kagen køles af i køleskabet.

Tips:

Der kan tilsættes anden slags frugt efter smagsønske.





karakterer:
Opskriften er vist 10033 gange,
og udskrevet 139 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu