Traditionel Skinkegryde
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Fryseegnet : Ved ikke Indsendt af : Sasha R. Indsendt : |
|
|
Hæld den ønskede mængde olie, i en stor gryde. Brun Løg, og skinketern godt. Hæld derefter de pressede hviløg heri og lad det stå stille i små 1-2 minutter. Derefter hældes vandet i, sammen med gulerødderne som er skåret i ringe eller tern. Lad det stå og simre i godt 45 minutter så kødet er lækkert.
Alt imens kødet er ved at være klar sættes risene over så de er klar når retten har stået lidt efter nedfornævnte, jævning. Herefter helder du flødet ved og lader det stå 10 minutter og simre ind. Derefter jævnes det til den ønskede tykkelse, og tages af. Det skal herefter stå og "lufte" 10 minutter inden servering. Vupti! Mums! |
|
Opskriften er vist 5369 gange,
og udskrevet 96 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne