Traditionel Skinkegryde

Traditionel Skinkegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ved ikke

Indsendt af : Sasha R.

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.Skinke Kød
3 Løg
3 Gulerødder
3 fedHvidløg
5-10 dl.Vand
5 dl.Fløde
 Maizena
 Mælk
 Ris
 
Opskrift:
Hæld den ønskede mængde olie, i en stor gryde. Brun Løg, og skinketern godt. Hæld derefter de pressede hviløg heri og lad det stå stille i små 1-2 minutter. Derefter hældes vandet i, sammen med gulerødderne som er skåret i ringe eller tern. Lad det stå og simre i godt 45 minutter så kødet er lækkert.

Alt imens kødet er ved at være klar sættes risene over så de er klar når retten har stået lidt efter nedfornævnte, jævning.

Herefter helder du flødet ved og lader det stå 10 minutter og simre ind.
Derefter jævnes det til den ønskede tykkelse, og tages af. Det skal herefter stå og "lufte" 10 minutter inden servering. Vupti! Mums!





karakterer:
Opskriften er vist 5369 gange,
og udskrevet 96 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu