Svensk pølseret 08
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : ikke fyrse egnet Indsendt af : Niels Indsendt : Red : |
|
|
Svits de finhakkede løg til de er gyldene og klare.
skær pølsene i skiver og lad dem svitse med et øjeblik. Drys paprika over og bland det godt med pølser og løg. Skru ned for varmen og tilsæt de skivede kartofler, mælk, tomatpure salt og peber. bland det hele godt sammen og lad retten snurre i 15 min. tilsæt så piskefløde, hvis du vil og lad retten snurre ca. 15 min. til retten er jævnet af mælken og kartoflerne. Servering: Pynte med fintklippet purløg. |
|
Opskriften er vist 9002 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer kirsten birch - 2015-11-03 06:54:12 jeg er så glad jeg har fundet AlleTiders Kogebog, kan ikke give karakterer før jeg har smagt retten,vil lave den i dag, |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne