Cremet gulerodssuppe 03
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Agnethe E. Lassen Indsendt : Red : |
|
|
Svits løg i fedtstof. Tilsæt revet gulerod og kartoffel. Derefter mælk/fløde.
Tilsæt krydderier + bouillon Koges i 10 min. + 5 min ekstra med flødeosten i. (Som hovedret kan den evt. serveres med kødboller i) |
|
Opskriften er vist 8805 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne