Gul kiwi og Figen Fromage
Hovedingrediens : Frugt - Figner Fryseegnet : nej Indsendt af : Dennis Indsendt : Red : |
|
|
Læg husblassen i blød i koldt vand i cirka 10 minutters tid. Skær kiwierne og fignerne over på midten og udhul dem med en ske. Brug kun frugtkød, ikke skræl. Kom frugt kødet i en lille gryde sammen med en smule vand. Kog det sammen til det er kogt ud, eller blend det. Kom derefter den ud blødte husblass i den varme blanding og lad det smelte. Pisk æggeblommerne hvide og luftige sammen med sukkeret. Bland dem sammen med frugtblandingen. Rør godt. Pisk derefter fløde til skum og rør det forsigtigt i. Pisk derefter æggehviderne godt stive, luftige og vend dem forsigtigt i.
Nu kan blandingen hældes i glas eller i en skål. Sættes i køleskabet i nogle timer inden servering. Pynt evt inden servering med lidt kiwi skiver. |
|
Opskriften er vist 6149 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne