Søndags gryde
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : ja Indsendt af : Søndag´s Gyde Indsendt : Red : |
|
|
svits bacon og tilsæt hakket oksekøde og lad det brune af tilsæt tomat og fløde, lad det simre 5 min til fløden og tomatsaften koger sammen tilsæt til sidst de resterne grønsager, og lad det simre yderliger 5- 10 min
Tips: ønskes en kræftiger tomat smag kan det tilrådes at bruge 1 ds tomatpúre er velegnet til pasta eller ris et lille tip kan være at koge ris og hælde dem op i suppen sammen med grønsagerne så risen lige når at suge lidt suppe |
|
Opskriften er vist 5815 gange,
og udskrevet 83 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne