Paprikagryde med oksekød
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
Paprikagryde med oksekødHvis du ønsker at give den klassiske paprikagryde med svinemørbrad et twist, kan du udskifte svinekødet med strimler af smagfuld oksekød.Oksekød - en af favoritterneOksekød ligger mange danskeres hjerte nær, og har igennem årenes løb indgået i mange af middagsfavoritterne. Oksekød indeholder meget smag, hvilket er en af årsagerne til, at mange danskere foretrækker det alsidige kød, som kan anvendes i mange retter og sammenhænge. Ernæringsmæssigt indeholder det kalorielette oksekød essentielle aminosyrer, proteiner, jern samt vigtige vitaminer og mineraler. Fedtindholdet varierer alt efter hvilken udskæring man går efter, og hvilken type kvæg der er tale om. Kødet fra køledisken stammer typisk fra malkekvæg, som i bund og grund er avlet til at producere mælk. Muskelindholdet er lavere, og dette kan både smages og ses i strukturen. Ønskes kødkvæg af bedre kvalitet, skal man gå efter racerne Angus, Hereford, Limousine og lignende. Mange nyder en rosastegt bøf. Hygiejnisk set må oksestege og bøffer gerne steges røde og rosa, da bakterierne sidder i overfladen, og derved dræbes i forbindelse med varmen. |
Opskriften er vist 13119 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne