Fudgy Chocolate Brownies - Recipe By Laura Vitale
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : ja. Indsendt af : Nikoline T. Ersgard Indsendt : Red : |
|
|
1) Sæt ovnen på 180 grader. Beklæd en firkantet bradepande (skal ca. være 24x24 cm) med bagepapir. Sæt den til side.
2) I en lille kop blandes det varme vand med espressopulveret. Sæt det til side. 3) I en stor skål piskes sukker og smør (smøret skal have stuetemperatur) til det er luftigt. Tilsæt æg, vaniljearoma/vaniljeessens og espressoblandingen. Pisk til alle ting er godt blandet. 4) Smelt chokoladen. Tilsæt det til kageblandingen og pisk. Tilsæt de tørre ingredienser og bland det hele sammen, indtil det er godt blandet. 5) Hæld dejen ned i bradepanden, og bag kagen i 40 - 45 min. 6) lad kagen køle af i bradepanden i ca. 10 min, og tag derefter kagen ud af formen, og lig den på en kold tallerken. |
|
Opskriften er vist 14668 gange,
og udskrevet 211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (35 stemmer) |
|
Kommentarer Tommy - 2016-09-18 19:44:24 Gav den 40 minutter og den var ret tør. Kaffen smager igennem. anonym - 2013-11-09 17:47:03 Hvor er det fedt jeg følger hende på youtube og har lige siddet og "oersat" hendes opskrift... Prøver sgu din... og glæder mig til at sætte tænderne i dem |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne