Anzac biscuits
Oprindelsesland : Australien Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland mel, havregryn, kokosmel og sukker i en skål.
Smør og sirup kommes i en gryde ved middelvarme og røres indtil smørret er smeltet. Rør bagepulver i, det vil bruse op, det er helt normalt. Tages straks af varmen kom det i melblandingen og rør rundt til det er godt blandet. Rul en spsk. dej til kugler som sættes på bageplade med bagepapir som herefter trykkes flade. Bages 12-15 minutter i forvarmet ved 180 grader C. alm ovn. Afkøles på rist. Tips: "ANZAC" står for Australian and New Zealand Army Corps. Og ANZAC Day – den 25. april 1915 – er Australiens vigtigste nationale begivenhed hvert år, der markerer årsdagen for den første store militære aktion udkæmpet af australske og newzealandske styrker under Første Verdenskrig. |
|
Opskriften er vist 4846 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Kris - 2024-07-25 15:43:22 In Australia, commercial bakers can be jailed for up to a year for adding chocolate chips or sultanas to Anzac biscuits. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne