Æblemos
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æblerne skrælles og kernehuset fjernes.
Dernæst skærer de i små stykker og lægges i en gryde.
Tilføj vand, flæg vaniljestangen og skrab kornene ud, tilsæt både vaniljestang og korn under kogning af æblerne. Æblerne skal koge til de er kogt ud ved lavt blus. Tilsæt sukker til den smager som du ønsker. Mosen bliver lidt tynd igen men kan koges videre til passende konsistens. Tips: Æblemos kan bruges til gammeldags dansk æblekage, til fyld i lune pandekager, æbletrifli eller blot kold med mælk på. |
|
Opskriften er vist 41079 gange,
og udskrevet 619 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne