Fedtfattig hindbærtærte
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt af : GTK Indsendt : Red : |
|
|
1: Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig hvid masse.
2: Bland mel sammen med bagepulver og si det ned i massen. Vend melet i med en dejskraber stille og roligt, så du ikke slår luften ud af massen. 3: Vask hindbærrene og dryp dem af på køkkenrulle. 4: Vend forsigtig bærerne ned i den luftige masse. 5: Smør et ovnfast fad med margarine, eller anden fedtstof, og hæld kagemassen ned i. 6: Stil fadet i ovnen på midterste ribbe ved 175 grader med varmluft. Hvis du ikke har varmluft så stil ovnen til 200 grader. 7: Kagen er færdig efter 30-40 min. Hold øje med kagen det sidste stykke tid. Stik i kagen med en kødnål, hvis der ikke er noget der hænger ved er kagen færdig. Tips: Kagemassen kan bruges til næsten alt slags frugt. Version 2: Skær nogle i tern og bland i massen. Bland sukker med kanel og drys over massen i fadet. Version 3: Byt bærerne ud med pærer, hvis du kan lide det. Undgå at bruge jordbær, det gør kagen alt for våd og klister! Kom en smule cremefraiche på kage, det giver en god smag. Hvis du ikke er så fedtfikseret kan du bruge flødeskum i stedet. |
|
Opskriften er vist 9043 gange,
og udskrevet 209 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.2 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Rettelse - 2011-09-24 14:11:44 Der skulle stå æbler i version 2. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne