Chili pesto dressing
Hovedingrediens : Grøntsager - Chili Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Hæld chili pestoen ned i yoghurten og rør godt rundt.
Tilsæt sennep og koriander og rør rundt.
Smag til med salt og peber.
Stil dressingen i køleskabet nogle timer inden servering, så den lige kan trække lidt og samle mere smag. |
|
Opskriften er vist 8204 gange,
og udskrevet 104 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne