Fyldt Chokolade Hjærte
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Ja men smager ikke ligeså godt :( Indsendt af : Sød Sukker Line Indsendt : Red : |
|
|
Find den form (6 cm i dia. centermeter brugte jeg) du vil brug. Smelt 100g af chokoladen over en vandbad eller i en choko. smilter. Smør chokoladen rundt i formen med en kniv el. dejskraber. Slå lidt på formen så luft bobler kommer ud. Og stil den i køleskabet i 10 min. til en halv time.
Imens lav fyldet: Hæld en smule af smagen ned i en lille skål. Hvis det er en svag smag så skal der en tsk. af det i. Hæld så en spsk. glassur sukker i og rør. Så hæld en ½ tsk. af sukkeret i entil den er så stiv at du næsten ikke kan rør i den mere. 2 til 5 min. før chokoladen er færdig så smilt resten. Når chokoladen er stiv så prøv uden at knække den tag den ud med en kniv. Hvis du ikke kan så skær hjørnerne af og prøv igen. og hvis ikke så giv den lidt mere i køleskabet. Tag så den ud af formen og hæld fyldet i. Så forsigtigt hæld det 50 g choko. i forsigtigt så det ikke flyder over. Hæld drys/pyn over og Sæt det på en tallerken og i kæleskabet. Når det så er stivt kan du spis det eller gem det. |
|
Opskriften er vist 4243 gange,
og udskrevet 77 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne