Kransekagekonfekt 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Louisekok85 Indsendt : Red : |
|
|
Sukker og æggehvider røres sammen. Stilles på køl i 1 time. Så sukkeret bliver opløst.
"sukkerhviden" æltes ind i marcipanen, lidt efter lidt. Æltes til massen er ensartet. Sprøjtes til kransekagetoppe. kom evt. cocktailbær eller hasselnødder oven på. Bages ved 200 grader i 8-10 minutter eller til de er gyldne. Køles af og bunden dyppes i chokolade. |
|
Opskriften er vist 13110 gange,
og udskrevet 302 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-02-07 22:27:20 De er bare super gode. Og man kan slet ikke mærke sukkeret i den. Syns heller ikke de er så søde som jeg regnede med ;-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne