Krondyrbøf af fars

Krondyrbøf af fars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Hjortefars

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : maskinsmeden

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.krondyrfars
1 spsk.hvedemel
2 fedhvidløg
1 skalotteløg
1 tsk.provencekrydderi
 salt
 peber
4 stk.sliced røget bacon
150 g.margarine
 
Opskrift:
Kom farsen i en skål og alle ingredienserne deri, ælt det hele godt sammen og form det til fire bøffer. Sæt bacon rundt om kanten og hæft det sammen med en tandstik. Kom margarine på panden og steg dem til de er godt brune på begge sider.
Serveres med hvide kartofler og brun sovs, asier og ribsgele
PS: der bliver en rigtig god sovs, hvis man bruger væden fra panden.





karakterer:
Opskriften er vist 41281 gange,
og udskrevet 734 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-06-28 08:10:35
Skal prøves, men jeg vil ikke bruge 150 g marg. til stegning, og så lave sovs på det. ( det er 1/4 pakke marg!!!)

  -   2018-03-24 18:13:24
Super god opskrift - bruger parmaskinke i stedet for bacon

  -   2015-08-26 18:26:08
Smager rigtig godt, det skal helt sikkert prøves igen.