Krondyrbøf af fars
Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Hjortefars Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : maskinsmeden Indsendt : Red : |
|
|
Kom farsen i en skål og alle ingredienserne deri, ælt det hele godt sammen og form det til fire bøffer. Sæt bacon rundt om kanten og hæft det sammen med en tandstik. Kom margarine på panden og steg dem til de er godt brune på begge sider.
Serveres med hvide kartofler og brun sovs, asier og ribsgele PS: der bliver en rigtig god sovs, hvis man bruger væden fra panden. |
|
Opskriften er vist 41104 gange,
og udskrevet 734 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Elmo - 2019-06-28 08:10:35 Skal prøves, men jeg vil ikke bruge 150 g marg. til stegning, og så lave sovs på det. ( det er 1/4 pakke marg!!!) Nelle - 2018-03-24 18:13:24 Super god opskrift - bruger parmaskinke i stedet for bacon anonym - 2015-08-26 18:26:08 Smager rigtig godt, det skal helt sikkert prøves igen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne