Malteser Cookies
Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn.
Rør brun farin, sukker og blødt smør sammen i en skål. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud med spidsen af en lille kniv. Rør vaniljekornene i smørblandingen. Slå ægget ud, og rør det i. Bland mel, bagepulver og salt sammen i en skål. Rør det i dejen. Knus malteserne i både små og store stykker og bland dem i dejen. Sæt dejen på bageplade med bagepapir en ske husk god afstand kuglerne flyder nemlig meget ud, når de bliver bagt. Bag en plade af gangen. Sæt bagepladen i midten af ovnen. Bag 10-11 minutter, til kagerne er lidt brune i kanten. Lad dem køle af på rist. |
|
Opskriften er vist 2127 gange,
og udskrevet 41 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne