Røget medister i fad med ris

Røget medister i fad med ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Laila

Indsendt :      Red :
Røget medister i fad med ris, billede 4 Røget medister i fad med ris, billede 1 Røget medister i fad med ris, billede 2 Røget medister i fad med ris, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
700 gram Medisterpølse. røget
4 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
   
150 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Timian, tørret
1 tsk. Paprika, delikatesse
0.5 tsk. Chili stærk, stødt
Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Rismel
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Åbn pakken med røget medister og fjern skindet fra den. Læg den i et ovnfast fad og smør sennep på den.

Tag en skål og bland hakket løg, hakket tomat og krydderier i. Hæld tomatblandingen i fadet med medisteren og sæt det i ovnen ved 200 grader i 30 min.

Kog ris til 4 personer efter anvisning på posen.





karakterer:
Opskriften er vist 33772 gange,
og udskrevet 360 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (67 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9408 (2240 kcal)
KJ pr. Pers. 2352 (560 kcal)
Vægt ialt 2374 gram
Vægt pr. Pers. 593 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 396 KJ (94 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 7.5 gram
Kulhydrat 3.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-23 20:56:37
Server gerne med salat og flute til.