Lækre kerneknækbrød
Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : opskriften Indsendt : Red : |
|
|
put alle frøene og havregryne i en skål rør det rundt
Tilsæt vand, bagepulver og salt rør det rundt dejen skal være klistret. Del dejen i to halve. Tag så et stykke bagepapir put så en klat dej på og put så en andet stykke bagepapir på dejen. Rul den tynd ud. brug et krus for at få nogle runde knækbrød eller en pizzaskære for aflange stykker BAG DEM I 15-20 MIN. Tips: DEJEN SKAL VÆRE KLISTRET |
|
Opskriften er vist 6560 gange,
og udskrevet 118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-11-19 18:48:10 Husk mel det mangler der men ellers fint anonym - 2011-09-18 18:47:43 dER SKAL OGSÅ EN DL OLIE TIL HILSEN DEN DER HAR LAVET OPSKRIFTEN |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne