Hindbærkranse - Hindbærrosetter
Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke fryseegnede Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Blødt smør, flormelis, vaniljesukker, æg og citronsaft røres godt sammen på røremaskine.
Tilsæt hvedemelet og rør videre til dejen er ensartet.
Dejen fyldes i en sprøjtepose med stjernetyld og sprøjtes ud som kranse på bagepapir. Kransene skal ikke have hul i midten som f.eks. vaniljekranse, men det gør ikke noget at der bliver et lille hul. I midten af kransene sættes en lille klat hindbærmarmelade, ca. ½ tsk. Bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 10 minutter. |
|
Opskriften er vist 2060 gange,
og udskrevet 55 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne