Tobleronecreme
Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Toblerone og piskefløde smeltes ved lav varme, hældes i en skål som køler lidt af på køkkenbordet for den filmes og stilles i køleskabet til næste dag.
Næste dag piskes Tobleronefløden til en let skum. Tips: Kan f.eks. bruges til fyld i lagkager |
|
Opskriften er vist 11405 gange,
og udskrevet 63 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne