Tante karens kaffeboller
Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
|
|
Dejen æltes godt og formes til en kugle som hviler et par minutter.
Dejen trilles nu ud og deles i 30 stykker som formes til boller som sættes tæt i en bradepande. Der klippes et kors i hver bolle. Bollerne fyldes med vaniljecreme og hindbærmarmelade. Sættes til hævning i 20 minutter. Pensles med sammenpisket æg og bages ved 220 grader C. alm. Ovn i ca. 15 minutter. Bollerne pyntes med glasur mens de er lune. |
|
Opskriften er vist 1528 gange,
og udskrevet 77 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne