Skindstegt rødfisk med agurk/tomatsalat, krydret yoghurt
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Rødfisk Indsendt af : Mai-Britt L Indsendt : Red : |
|
|
Kartofler: Skrub kartoflerne godt, halver dem og vend dem med karry, sesamfrø, lidt olie, salt og peber. Bred kartoflerne ud på en bradepande og bag dem ved 200°C i 20-25 min. til de er møre.
Salat: Halver agurken på langs, skrab kernerne væk og skær kødet i fine små tern. Del tomaterne i kvarte, fjern blomst og kerner og skær kødet ligesom agurken. Vend begge dele sammen med spidskommen, salt, peber og lidt olie og smag til med citronsaft. Yoghurtcreme: Rør yoghurten med finthakket mynte, en tsk. olivenolie, salt og peber og smag til med stødt koriander og evt. citronsaft. Fisk: Skrab skindet fri for evt. skæl og dup fisken tør på begge sider. Lav to ridser i skindet på hver filet og krydr med salt og peber. Varm smør og tilsvarende mængde olie på en pande, til det er bruset helt af og læg fiskene på med skindsiden nedad. Steg 4-6 min. til skindet er gyldent og sprødt. Vend kun fileterne, hvis kødet ikke er gennemstegt, når skindet er sprødt. Server retten med en blandet grøn salat og godt groft brød til. |
|
Opskriften er vist 10323 gange,
og udskrevet 172 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne