Kødsauce med bacon
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : ja Indsendt af : grillbill Indsendt : Red : |
|
|
Rist bacon stykkerne på en pande,(de bliver sprøde hvis varmen er moderat)
taget op lægges på fedtsugende papir/køkkenrulle. Rist champignonerne i fedtstoffet fra baconen, sammen med løg og hvidløg. Når løgne er klare kommes kødet i og der steges til det har skiftet farve. Tilsæt herefter tomatpure og hakkede tomater, rødvin (el. vineddiken), basilikum oregano, samt baconstykkerne og lad retten simre i 20-30 min. Smag til med salt, peber og sukker Serveres til valgfri pasta |
|
Opskriften er vist 16266 gange,
og udskrevet 227 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne