Kødboller 02
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Fryseegnet : ja Indsendt af : Burgwald Indsendt : Red : |
|
|
kom alt i en skål og rør det sammen til en fars, tril derefter farsen til kødboller, kog dem i kogene vand, i ca 10 minutter efter størrelse, lad vandet småkoge mens de er i, god ide at koge dem af to gange. skær en over efter de er blevet kogt, for at sikre de er nok.
|
|
Opskriften er vist 6458 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne