Møllegårdens Maltbrød

Møllegårdens Maltbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
975 g.hvedemel
50 g.maltmel
10 g.sukker
20 g.salt
25 g.gær
5 dl.vand
 
Opskrift:
Gæren smuldres ud i lunkent vand til den er opløst. Tilsæt mel lidt efter lidt under omrøring. Æltes i 4-6 minutter. Skal hæve minimum 2 timer men gerne køligt natten over.

Bagetid 20-25 min. ved 200 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 7837 gange,
og udskrevet 171 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu