Møllegårdens Maltbrød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Gæren smuldres ud i lunkent vand til den er opløst. Tilsæt mel lidt efter lidt under omrøring. Æltes i 4-6 minutter. Skal hæve minimum 2 timer men gerne køligt natten over.
Bagetid 20-25 min. ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 7837 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne