Mexicansk tortilla a la Jette
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Jette Indsendt : Red : |
|
|
Sæt kødet til at brune i en gryde med salt og peber. Tilsæt ketchup efter 2-3 minutter og lad det stege med i yderligere 2-3 minutter. Tænd ovnen. Hak løg og peberfrugter, riv osten.
Fordel det tilberedte kød, de hakkede peberfrugter og løg samt 1/2 af den revne ost plus cremefraichen på de færdigkøbte tortillapandekager. Pandekagerne rulles sammen om fyldet og lægges i et ildfast fad med sammenføjningen nedad. Læg evt. et par tomatskiver ovenpå og drys med resten af osten. Bages i ovnen ved 200 grader i 20 minutter. |
|
Opskriften er vist 6941 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Jette - 2018-08-23 15:19:54 Prøv også at udskifte creme fraiche med hytteost og tilsætte hvidløg. Andre grøntsager kan også bruges. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne