Hvid chokolademousse med lakrids
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk sukker og æggeblommer hvide.
Smelt chokoladen over svag varme i vandbad. Held chokoladen i ægge og sukker blandingen. Pisk fløden til flødeskum og vend fløden i chokolade, sukker og æggeblandingen. vend til sidst lakridsgranulaten i. Hæld chokolademoussen i portionsglas. Stil chokolademoussen på køl i ca.2 timer evt. natten over. Tips: Hvid chokolade arbejder anderledes end den mørke, så hvid chokolade skal smeltes meget forsigtig ellers bliver den grynet og kan ikke røres i æggeblandingen. Vi bruger Callebaut velvet. |
|
Opskriften er vist 5469 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne