Hvid chokolademousse med lakrids

Hvid chokolademousse med lakrids, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Hvid chokolademousse med lakrids, billede 4 Hvid chokolademousse med lakrids, billede 1 Hvid chokolademousse med lakrids, billede 2 Hvid chokolademousse med lakrids, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
45 g.Sukker
4 Æggeblommer, pasteuriseret
 
150 g.hvid chokolade
 
3 dl.Piskefløde
 
4 tsk.Lakridsgranulat
 
Opskrift:
Pisk sukker og æggeblommer hvide.

Smelt chokoladen over svag varme i vandbad. Held chokoladen i ægge og sukker blandingen.

Pisk fløden til flødeskum og vend fløden i chokolade, sukker og æggeblandingen. vend til sidst lakridsgranulaten i.

Hæld chokolademoussen i portionsglas. Stil chokolademoussen på køl i ca.2 timer evt. natten over.

Tips:

Hvid chokolade arbejder anderledes end den mørke, så hvid chokolade skal smeltes meget forsigtig ellers bliver den grynet og kan ikke røres i æggeblandingen.

Vi bruger Callebaut velvet.





karakterer:
Opskriften er vist 5469 gange,
og udskrevet 99 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu