Gode Nemme Boller
Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : Kim Indsendt : Red : |
|
|
Gæren smuldres i en stor skål. Margarinen smeltes i en gryde, mælken hældes ned i det smeltede margarine. Det hældes ned i skålen med gæren. Rør rundt til gæren er væk. sukkeret tilsættes. Æggene piskes i. Melen piskes i, stop med at piske når dejen er tyk. Mere mel tilsættes indtil dejen er klar til at blive æltet. Hæld dejen ud på bordet og ælt. put dejen tilbage i skålen og lad den hæve i 30 min. form bollerne, læg dem på en plade m. bagepapir og lad dem hæve endnu 15 min.
pensl bollerne med kold kaffe for at give dem et lækkert gyldent udseende. bages ved 225 grader C. i 12 min. Tips: *samme opskrift kan bruges til pølsehorn. |
|
Opskriften er vist 6765 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne