Gulerødder i karry med koriander
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : Nej Indsendt af : Suhla Indsendt : Red : |
|
|
Skær gulerødderne i ca. 1 cm tykke skiver. Varm skiverne i olie til de bliver let brune og olien farvet af gulerødderne.
Tilsæt karry. Gulerødderne skal nu være møre/sprøde og resten af ingredienserne tilsættes og gryden tages fra varmen Retten kan spises som grøn ret med kogt Basmatiris eller som tilbehør til svinekød eller fjerkræ. Tips: Smager FANTASTISK !!!!! |
|
Opskriften er vist 4601 gange,
og udskrevet 69 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne