Panang karry med kylling
Oprindelsesland : Thailand Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kyllingen i strimler.
Bønnerne skæres i 2-3 cm. stykker.
Svits karrypastaen kort i den varme wok inden kyllingen tilsættes og steger ca. 5 minutter. Tilsæt derefter de resterende ingredienser (bortset fra basilikumblade) og rør godt rundt. Lad det simre i cirka 15 minutter. Pynt med skiver af rød chili og strimlet basilikum. Server varmt ledsaget af jasminris |
Panang karrypasta er en rød thailandsk karry
|
|
Opskriften er vist 5062 gange,
og udskrevet 50 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne