Lakridsmousse

Lakridsmousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Lakridsmousse, billede 4 Lakridsmousse, billede 1 Lakridsmousse, billede 2 Lakridsmousse, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
45 g.Sukker
4 tsk.Lakridspulver
4 Æggeblommer, pasteuriseret
 
150 g.hvid chokolade
 
3 dl.Piskefløde
 
 
 
Opskrift:
Vend sukker og lakridspulver sammen og pisk dette hvidt med æggeblommer.

Smelt chokoladen over svag varme i vandbad. Held chokoladen i ægge og sukker blandingen.

Pisk fløden til flødeskum og vend fløden i chokolade, sukker og æggeblandingen.

Hæld chokolademoussen i portionsglas. Stil chokolademoussen på køl i ca. 2 timer evt. natten over.

Tips:

Hvid chokolade arbejder anderledes end den mørke, så hvid chokolade skal smeltes meget forsigtig ellers bliver den grynet og kan ikke røres i æggeblandingen.

Vi bruger Callebaut velvet.





karakterer:
Opskriften er vist 6683 gange,
og udskrevet 111 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu