Jorbær-Hindbærsyltetøj - Cremet
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt af : Frk. Andersen Indsendt : Red : |
|
|
Jordbær og hindbær blendes til en ensartet masse.
Massen hældes i en gryde og blandes med syltesukker. Det bringes i kog, og skal spilkoge i 2-5 min. Herefter hældes syltetøjet på Atamon skyllede flasker. |
|
Opskriften er vist 6191 gange,
og udskrevet 83 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne